Op zoek naar een Psychiater?

Op deze pagina vindt u alle bij VZGP Noord Oost Nederland aangesloten psychiaters.

Om uw zoektocht naar een geschikte psychiater zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we de psychiaters gerangschikt op een aantal categorieen.
Daarnaast kunt u op een aantal vrij in te vullen trefwoorden zoeken.
B.V. adhd, Groningen.

A.T. Tomasoa

  1. Home
  2. » A.T. Tomasoa
Adres:
Rijksstraatweg 299, Haren, Groningen, Nederland 9752 CE
Beschrijving/informatie:

Doelgroep: mevr. Tomasoa behandelt volwassenen met een depressie, angststoornis, posttraumatische stressstoornis of andere klachten na het doormaken van een traumatische gebeurtenis en persoonlijkheidsproblemen.

Behandeling: in één of enkele gesprekken wordt allereerst onderzocht wat uw problemen zijn; deze problemen worden vervolgens behandeld met medicatie en/ of psychotherapie.

Mevr. Tomasoa is gespecialiseerd in de volgende psychotherapieën: psychoanalyse, psychoanalytische psychotherapie, EMDR, Inter Persoonlijke Therapie en Schematherapie (i.o.)

Wachttijd: in het algemeen kunt u binnen 4 weken na aanmelding een eerste gesprek en aansluitend behandeling krijgen.

Vergoeding: In principe wordt de behandeling ( GGZ) vergoed vanuit het basispakket. Met de meeste zorgverzekeraars ( behalve Menzis) heeft mevr. Tomasoa een contract. De meeste verzekeraars hebben een plafond ingesteld waarboven niet meer kan worden gedeclareerd. Wanneer dit bereikt is kunt u het beste zelf met de verzekeraar overleggen of uw behandeling bij mevr. Tomasoa toch nog vergoed wordt. De declaraties gaan elke maand, versleuteld via VECOZO, direct naar de verzekeraars. De tarieven worden berekend via het zorgprestatiemodel. Informatie hierover vindt u via de volgende link:

Geestelijke gezondheidszorg (ggz) en forensische zorg (fz) | Zorgsectoren | Nederlandse Zorgautoriteit (nza.nl)

De verschillende zorgverzekeraars vergoeden een percentage van circa 70  tot 90 procent van de genoemde tarieven.

Houd u er daarnaast rekening mee dat u jaarlijks een verplicht eigen risico ( in termijnen van een maand ) dient te betalen.  Wanneer u dit eigen risico al hebt verbruikt met andere zorgkosten dan wordt dit uiteraard niet nogmaals in rekening gebracht door de zorgverzekeraar.

Ook is het in overleg mogelijk om uw behandeling zelf te betalen. Verder wordt 50 euro bij de cliënt zelf in rekening gebracht wanneer niet meer dan 24 uur van te voren is afgezegd; het zogenaamde no-show tarief.

Privacy statement en kwaliteitsstatuut kunt u opvragen bij de behandelaar.

 

 

 

Contactinformatie
Telefoon: 050 5341180

Wat doet VZGP?

Over VZGP

VZGP is de overkoepelende organisatie van zelfstandig gevestigde psychiaters in de regio Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel. De vereniging heeft tot doel het bevorderen van de kwaliteit van de hulpverlening van de leden aan de patiënten en wil een aanspreekpunt zijn voor patiënten en verwijzers

Zorgvuldig kwaliteitsbeleid

VZGP heeft een lange traditie van zorgvuldig kwaliteitsbeleid en uitvoering hiervan. Hier staan wij voor en dit is onze kracht. Wij zijn trouw aan de ethiek en kwaliteitsbeginselen welke inherent zijn aan ons vak.

Alles in overleg

Uw psychiater stelt in overleg met u een behandelplan op. De behandeling kan bestaan uit enkele adviserende gesprekken, begeleidende contacten, het voorschrijven van medicijnen, of een vorm van gesprekstherapie: psychotherapie. Een combinatie is ook mogelijk.

VZGP Noord Oost Nederland